Kayıtlar

Mayıs, 2019 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

ANNELER GÜNÜ

#ÜlkemizeDairSözümüzVar #Annelergünü Anaların ak tülbentlerindeki gözyaşlarının dindiği, başta analara yönelik olmak üzere zulümlerin yaşanmadığı, yaşanmayacağı anneler günü bir gelecek dileğiyle, "Tüm Annelerin" "Tüm Annelerimizin" gününü kutluyoruz.

AYDIN OLMANIN FARKI

#ÜlkemizeDairSözümüzVar Zanaatçı/Türküçü/Şarkıcı her ne derseniz; kendimizden yana olurlarsa kahraman, olmazlarsa hain değillerdir. Sadece düşüncelerini açıklayan bireydirler. Aydın/Sanatçı olmak ise başka bir şeydir. Her daim iktidarın karşısında gerçeğin yanındadırlar. Onları besleyen budur. İktidarın yanında yer aldıklarında artık onlar aydın olmaktan çıkar, iktidarın memuru haline gelirler. Aradaki fark budur

GÜNCELE DAİR

#ÜlkemizeDairSözümüzVar ve her zaman olacak. #CizreBelediyesiYanlızDeğildir olmamalıdır da. Halkın iradesini kayyuma ipotek edemezsiniz. Ne Cizre’de ne de İstanbul’da. "KHKlılar SuçluDeğil" hukuksuzluğun mağdurudurlar. Hukuk iktidarın sopası olduğu sürece # HukukaSaygıDuyun demek, lafazanlıktır. #HerseycokGuzelOIacak olmalı da. Bunun yolu da yeni fikirler üretmekten, yeni şeyler söylemekten ve yeni yöntemler uygulamaktan geçer.

YSK KARARI HUKUK GARABETİDİR

#ÜlkemizeDairSözümüzVar #istanbul #YskBağımsızOl YSK kararı iktidarın kendi ipini çekmesinden başka bir şey değildir. Kararın tek olumlu yönü budur. İktidara tokadı kendi seçmeni tarafından bu kez daha net vurulacaktır. Boykot ya da katılım, kaybeden iktidar ve ülkedir.

BASIN ÖZGÜR OLMALI

#ÜlkemizeDairSözümüzVar # 3MayısDünyaBasınÖzgürlüğüGünü Basını özgür olmayan ülkenin gerçekleri karanlıktadır. Basını özgür olmayan bir ülkenin yeri 180 ülke içinde de 157'dir. Gelin bu gerçekliği hep birlikte değiştirelim.

BARIŞ YARGILANAMAZ

#ÜlkemizeDairSözümüzVar #BarışYargılanamaz Barışı yargılarsan savaşı beslersin; savaşı beslersen ölümü yüceltirsin; ölümü yüceltirsen de yaşamı yok edersin. İnsan düşüncesiyle var olsun... Ve de tüm farklılığıyla...

HUKUK KİMİN BEKASI OLMALI?

# ÜlkemizeDairSözümüzVar Hukuk halkın birlikte, demokrasi içinde özgürce yaşamasının bekası olabilir. #hukukdevletinbekasıdır diyerek halka karşı devleti koruma anlayışı, devletin ve kurumlarının hukuksuzluğuna zemin yaratmaktadır. Bizim için aslolan halkın bekası olan hukuktur.

KİRLENEN SİYASET

#ÜlkemizeDairSözümüzVar Siyaset, siyasetçiler ve yakınları için sermaye birikimine asla dönüşmemeli. Dönüşüyorsa orada siyaset kirlenmiş, tuz da kokmuştur. Siyasetçilerin görevi ülke ve insanlık için fikir üretip bunu hizmete dönüştürmek olmalıdır. Bunu denetleyecek olan halktır.

KAMU KAYNAKLARI

#ÜlkemizeDairSözümüzVar Partimiz iktidarında kamu kaynaklarının devlet ve belediyeler eliyle profesyonel spor kulüpleri ve sporcular için kullanımına son verilecektir.

ÇORLU'DA TAKİPSİZLİK KALDIRILSIN

#ÜlkemizeDairSözümüzVar #çorludatakipsizlikkaldırılsın #kazadeğilcinayet Yargının görevi takipsizlik kararı vererek,sorumluların sorumsuzluklarına devam etmelerine fırsat tanımak olamaz.Takipsizlik kararı derhal kaldırılarak sorumlular hakkında yargılamaya devam edilmelidir.

1 MAYIS MESAJIMIZ

#ÜlkemizeDairSözümüzVar #1MayısİscininEmekcininBayramı # 1Mayıs Emek bayramımızı kutlarız. Emekçilerimizin haklarının kazanılmasında ve korunmasında her zaman yol arkadaşı olacağız. Birlikte yürüyeceğimiz ve kutlayacağımız nice 1 Mayıs'lara...